Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

woord en daad oud beijerland

Daarom werkt Woord en Daad op diverse terreinen en met diverse partners aan kwaliteit van christelijk onderwijs zodat steeds meer. Prachtige verzorgde kringloopwinkel waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Woord en.

Collectebus W D Winkel Oud Beijerland Woord En Daad
Collectebus W D Winkel Oud Beijerland Woord En Daad

Comité Woord en Daad Betuwe-Midden Comité Woord en Daad Bommelerwaard Comité Woord en Daad Capelle ad IJ Comité Woord en Daad Den Haag Comité Woord en Daad.

. We hopen weer een gezellige verkoop te houden DV. Woord en Daad opent 2 nieuwe kringloopwinkels in Nieuwerkerk en Oud-Beijerland. Woord en Daad heeft een groot assortiment aan meubels boeken kleding en zelfs antiek en unieke. Rembrandtstraat 1a - 3262 HN Oud-Beijerland.

Artikelen over Kringloopwinkel Woord en Daad. Oud-Beijerland Zaterdag 2 november opende wethouder Piet van Leenen het nieuwe onderkomen van Kringloopwinkel Hoeksche Waard Woord en Daad. Wethouder Huibert Steen verricht om 10 uur de openingshandeling. Rembrandtstraat 1a 3262 HN Oud-Beijerland Netherlands.

De opbrengst van de winkels wordt ingezet voor. Woord en Daad Winkel Hoeksche Waard. Woord en Daad Hoeksche Waard in Oud-Beijerland is open op woensdag donderdag vrijdag en zaterdag. Er is van alles te.

Rembrandtstraat 1a 3262 HN Oud-Beijerland Netherlands Prachtige verzorgde kringloopwinkel waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Woord en Daad project Onderwijs in Nepal. Openingstijden stichting woord en daad Rembrandtstraat 1 in Oud-Beijerland. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke stichting woord. Bekijk elke kringloop in Oud-Beijerland of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie.

Woord en Daad is gevestigd op Kerkstraat 35A te Oud-Beijerland en is actief in de branche Colportage straathandel en detailhandel via overige distributievormen. Je bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. In mijn buurt ontdek winkels in mijn buurt Winkels. Kringloopwinkel Hoeksche Waard in Oud-Beijerland heet u en jou van harte welkom in onze prachtige grote winkel met fijn gestylde hoeken.

Woord en Daad Hoeksche Waard. Oud-Beijerland - Vanaf woensdag 17 maart is de Woord en Daad kringloopwinkel Hoeksche Waard aan de Rembrandtstraat 1a in Oud-Beijerland weer ruimschoots geopend. De winkel is tot 1600 geopend. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun.

Algemeen bestuurslid Woord en Daad kringloopwinkel. Gebruik de Kaart Route tab. Als diaconie van de Hervormde gemeente Oud-Beijerland zijn we sponsor van 10 kansarme kinderen in ontwikkelingslanden via de stichting Woord Daad. Kringloopwinkel Woord en Daad.

Kringloopwinkel WD zit aan de Rembrandtstraat in Oud-Beijerland. De Woord en Daad winkels worden gerund door vrijwilligers. Bij Kringloopwinkel Oud Goud in Siddeburen kun je terecht voor allerlei tweedehands huisraad glaswerk potten meubels decoratie lampen en nog veel meer. Bezoek een Woord en Daad winkel.

Als je contact met Woord. 1999 - heden 22 jaar 7 maanden. Ben blij met mijn nieuwe jurkje schoenen riem en zeeppompje. Vrijdag 2 november 2018 van 1000 uur tm 1700 uur.

Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gemeenschap én de samenleving zijn bepalend in wat het kind meekrijgt. Op deze pagina zie je een overzicht met stichting woord en daad vestigingen in Oud-Beijerland. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder.

De winkel Woord en Daad Oud-Beijerland in Oud-Beijerland is niet actief meer. E-mail verzenden Website bezoeken Route plannen. 06 - 39 58 73 81. Comité WOORD DAAD Oud-Beijerland eo.

Kringloopwinkel Hoeksche Waard Woord en Daad Oud-Beijerland. Met tientallen kringloopwinkels door heel Nederland dragen we bij aan hergebruik van spullen creëren we een plek voor iedereen die zich verbonden wil. Rembrandtstraat 1b 3262HN Oud-Beijerland. Oud-Beijerland Zuid-Holland Nederland Leraar Basisonderwijs Onderwijs aug.

Ga naar 75 korting.

Kringloopwinkel Woord En Daad Hoeksche Waard Oud Beijerland
Kringloopwinkel Woord En Daad Hoeksche Waard Oud Beijerland
Kringloopwinkel Woord En Daad Hoeksche Waard Oud Beijerland
Kringloopwinkel Woord En Daad Hoeksche Waard Oud Beijerland
Kringloopwinkel Hoeksche Waard Woord En Daad Home Facebook
Kringloopwinkel Hoeksche Waard Woord En Daad Home Facebook
Kringloopwinkel Woord En Daad Indebuurt Hoeksche Waard
Kringloopwinkel Woord En Daad Indebuurt Hoeksche Waard
Ik Moet Oppassen Dat Ik Hier Niet Elke Dag Kom Woord En Daad
Ik Moet Oppassen Dat Ik Hier Niet Elke Dag Kom Woord En Daad

Posting Komentar untuk "woord en daad oud beijerland"